Ste že namenili 0,5 % dohodnine za Liberalno demokracijo Slovenije?

Vsako leto imate možnost donacije v dobrodelne namene, ne da bi vas to kaj stalo. Donacija 0,5 % dohodnine Liberalni demokraciji Slovenije je za vas popolnoma brezplačna, saj bi sicer ta del pustili v državnem proračunu. Če ste v preteklih letih že izpolnili obrazec, lahko ostanete zvesti istim prejemnikom. Če smo mi med njimi, se vam iskreno zahvaljujemo.

Če še niste izbrali svoje politične stranke, vas pozivamo, da sredstva namenite nam in tako spodbujate delovanje naše stranke.

Kako? 1. Natisnete obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije http://www.fu.gov.si/fileadmin/Internet/Davki_in_druge_dajatve/Podrocja/Dohodnina/Letna_odmera_dohodnine/Obrazci/Zahteva_za_namenitev_dela_dohodnine_za_donacije.pdf 2. Obrazec izpolnite s svojimi podatki, napišite svoj finančni urad, navedite izbranega upravičenca (seznam upravičencev do donacij za leto 2018 je objavljen v Uradnem listu RS št. 38/2018, z dne 6. 6. 2018) to je: LIBERALNA DEMOKRACIJA SLOVENIJE DUNAJSKA CESTA 005, 1000 LJUBLJANA, DAVČNA ŠTEVILKA 91757126.

3. Svojo zahtevo oddate priporočeno na pošti ali osebno do 31.12.2018, lahko pa tudi po spletu (edavki).

Več informacij o tem, kako podariti 0,5 % dohodnine, najdete tudi na spletni strani: http://www.fu.gov.si/fileadmin/Internet/Uvodne_strani/Zivljenjski_dogodki/ZD_PREB_6.pdf, https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/OpenPortal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo

Hvala za vaš prispevek.