OBVESTILO: Podpis podpore dr. Luju Šproharju

 

STE ŽE POSREDOVALI PODPISAN OBRAZEC PODPORE DR. LUJU ŠPROHARJU?
 
Če niste, imate še nekaj dni! Še 7 delovnih dni za oddajo podpore!
 
Naslov: Dr. Luj Šprohar, Zofke Kvedrove 22, 1000 Ljubljana
 
Spoštovani prijatelji, liberalni demokrati in simpatizerji!
 
Kandidiranje za predsednika države lahko ponovno potisne LDS na slovenski politični zemljevid. Svet LDS je 30. avgusta 2017 soglasno podprl kandidaturo dr. Luja Šproharja na predsedniških volitvah. Kot ste morda spremljali je dr. Luj Šprohar nekaj iztočnic za svojo kandidaturo izpostavil na tiskovni konferenci v torek 5. septembra in Odmevih na SLO1(http://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174489504), istega dne zvečer. Po nastopih smo prejeli kar nekaj zelo pozitivnih odzivov. 
 
Priložnosti za nastop v medijih bo gotovo še nekaj, nič pa se ne zgodi samo po sebi, v naslednjih dveh tednih moramo okrepiti vidnost kandidature dr. Luja Šproharja, za kar pa moramo zbrati čim več podpisov podpore. Zato računamo na vse vas.
 
Na spletni strani LDS – www.lds.si – je dr. Luj Šprohar pozval članstvo, da ga podpro s podpisi. Vse to pa ne bo dovolj, če ne seznanjamo državljanov o kandidaturi tudi z razdeljevanjem predstavitvenega sporočila kandidata in zbiranjem podpisov na stojnicah pred upravnimi enotami. Predstavitveno sporočilo dr. Luja Šproharja je v priponki. Prosim vas, da informacijo po možnosti natiskate v večjem številu izvodov in vržete v čim več nabiralnikov v vašem okolišu pa tudi širše.  Za nekaj dni smo  postavili stojnico pred izpostavo Upravne enote v centru Ljubljane, kjer se predstavljajo tudi nekateri drugi kandidati. Dobro bi bilo, da se dr. Luj Šprohar predstavi vsaj še v nekaj mestih izven Ljubljane. Z vašo pomočjo bo to nedvomno mogoče. 
 
Če vam uspe najti nekaj časa za predstavljanje kandidata na stojnici pred vašo upravno enoto se bo Dr. Luj Šprohar potrudil, da se osebno predstavi. Prosim, da se povežete s podpredsednico Jadranko Vouk Železnik (voukjadranka@gmail.com), ki koordinira obiske dr. Šproharja
 
Apeliramo na vas, da se potrudimo čim učinkoviteje predstavljati predsedniškega kandidata dr. Luja Šproharja!