NOVOLETNA POSLANICA LIBERALNE DEMOKRACIJE SLOVENIJE

NOVOLETNA POSLANICA LIBERALNE DEMOKRACIJE SLOVENIJE

 

Spoštovane članice, člani, simpatizerji in prijatelji. Letošnje leto je stranka LDS zopet pognala že znane korenine in se začela ponovno pojavljati in uveljavljati v javnosti. Ker smo prepričani, da je nastopil čas, ko moramo prevzeti pobudo in v naš politični prostor vnesti več konkretnih dejanj in akcij, ki naj Slovenijo popeljejo nazaj na pot, ki si jo je začrtala ob osamosvojitvi, se ponovno združujemo.

Skušali bomo slediti delu in zapuščini dr. Janeza Drnovška, katerega obletnico smrti bomo obeležili v naslednjem letu, saj je njegov duh še vedno prisoten v naši stvarnosti. Ljudje, ki v novem vodstvu delamo, ne nosimo s seboj nahrbtnikov in smo tako neobremenjeni z negativno konotacijo, ki nas včasih spremlja.

Stranka LDS se aktivno pripravlja na državnozborske volitve, kjer je naš namen, da se zopet uvrstimo na politični zemljevid Slovenije. Pri tem si prizadevamo za čim boljši rezultat v katerega smo prepričani.

Vsem, prav vsem želim, da bi v novem letu 2018 dejansko prispevali k boljšemu delu in rezultatom, obenem pa ohranili zdravje in sreče, kolikor jo premorete.

Luj Šprohar, Predsednik Liberalne Demokracije Slovenije